Verighete Aur Alb 14k – D629-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 7 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și achiziția cu aur la schimb sunt opțiuni disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d629a

O redefinire a eleganței clasice, acest set de verighete din aur alb de 14K aduce în prim-plan combinația perfectă între designul modern și strălucirea discretă.

Profilul plat și lățimea generoasă de 7 mm oferă o prezență marcantă, în timp ce incrustațiile cu trei pietre de zirconiu pe verigheta damei adaugă un nivel de sofisticare și frumusețe.

Bijuteria quartz îmbină tradiția bijuteriei fine cu inovația în design, pentru a oferi piese memorabile care să însoțească cuplurile în călătoria lor comună.

Fiecare set de verighete este realizat cu grijă în atelierele noastre din România, reflectând angajamentul nostru către excelență și frumusețea durabilă.

Verighetele din aur alb de 14K, îmbogățite cu pietre delicate, sunt o promisiune a calității și a designului atemporal, menit să vă celebreze dragostea și angajamentul.

Menținerea strălucirii verighetelor dvs. din aur alb de 14K necesită o atenție specială.

Recomandăm curățarea periodică cu o soluție blândă de apă și săpun, folosind o perie moale pentru a îndepărta impuritățile, în special în jurul pietrelor incrustate.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K