Verighete Aur Galben – D826

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d826

Aceste verighete sunt realizate din aur galben de 14K și prezintă un design atractiv cu profil bombat și o lățime de 6 mm. Profilul bombat nu doar că adaugă o dimensiune vizuală plăcută, dar și asigură o purtare mai confortabilă datorită marginilor rotunjite.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite elegant de-a lungul inelului. Aceste pietre adaugă un strop de strălucire și rafinament, accentuând frumusețea aurului galben și transformând verigheta într-un accesoriu deosebit de atrăgător. Piatră de zirconiu nu doar că încântă privirea, dar simbolizează și luminozitatea și durabilitatea relației dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K