Verighete Aur – D847

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d847

Aceste verighete moderne, cu o lățime de 7 mm și profil plat, sunt meticulos create din aur de 14K. Cuplurile pot alege între orice două nuanțe din opțiunile de aur alb, galben sau roz, personalizând astfel bijuteria pentru a se potrivi perfect cu gusturile și stilul lor unic.

Pe verigheta damei, designul este îmbunătățit de o inimă elegant incrustată, care este accentuată cu trei pietre strălucitoare de zirconiu. Aceste pietre adaugă un contrast vizual și un impact emoțional semnificativ, simbolizând iubirea și angajamentul durabil între parteneri.

Această combinație de design elegant, simbolism personal și opțiuni de personalizare face din aceste verighete alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să celebreze unirea lor cu o piesă de bijuterie la fel de specială și unică ca povestea lor de iubire.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K