Verighete Aur 14k – D838

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate.
lei
Descriere

Verighete aur model d838

Aceste verighete elegante, forjate în aur de 14K cu o lățime de 4 mm și un profil plat, reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile care caută simplitatea sofisticată.

Designul lor curat și liniile netede subliniază o abordare minimalistă, ideală pentru cei care apreciază frumusețea în detaliile fine.

Aurul de 14K asigură nu doar un aspect luxos, ci și o durabilitate remarcabilă, făcând din aceste verighete simbolul perfect al unei iubiri de lungă durată.

Eleganța discretă a profilului plat împreună cu calitatea aurului oferă un echilibru între clasic și contemporan, promițând să fie o alegere valoroasă pentru ziua voastră specială și pentru fiecare zi care va urma.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

 

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K