Verighete Aur Combinat – D833

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d833

Verighetele de 5 mm, cu profil plat din aur de 14K, se disting prin opțiunea de a alege între două nuanțe vibrante: aur alb, galben sau roz.

Această flexibilitate permite cuplurilor să creeze un set de inele care nu doar că simbolizează uniunea lor, dar și reflectă stilul personal și preferințele unice.

Designul, îmbogățit de jocul cromatic al aurului, face din aceste verighete alegerea ideală pentru cei care își doresc să marcheze angajamentul lor printr-un gest de iubire plin de personalitate și eleganță.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K