Verighete Aur Galben – D822

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model striat d822

Aceste verighete moderne și rafinate sunt realizate din aur galben de 14K și au un profil plat, cu o lățime de 6 mm. Designul prezintă un finisaj striat distinctiv, care adaugă textură și un element vizual interesant la inele, în timp ce conferă un aspect contemporan și masculin.

Verigheta destinată damei este îmbogățită cu pietre de zirconiu încorporate în modelul striat, adăugând un contrast strălucitor față de textura mată a aurului. Pietrele de zirconiu nu doar că aduc un plus de lumină și eleganță, dar și subliniază unicitatea și frumusețea designului, făcând din aceasta o piesă deosebit de atractivă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K