Verighete Aur Fantasy – D529

5,069lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d529

Aceste verighete sofisticate din colecția „Fantasy”, cu o lățime de 6 mm, sunt confecționate din aur de 14K și oferite într-o varietate de nuanțe atrăgătoare: aur alb, aur galben și aur roz. Aceste inele combina eleganța clasică cu un design modern, datorită profilului exterior plat care oferă o estetică simplă, dar stilată.

Posibilitatea de a alege între diferite nuanțe de aur sau de a combina aceste culori într-o singură verighetă permite fiecărui cuplu să personalizeze inelul conform gusturilor personale și să creeze o piesă unică care să reflecte personalitatea și stilul fiecărui individ. Acest aspect este ideal pentru cei care doresc să își exprime uniunea într-un mod personal și distinctiv.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K