Verighete Aur 14k Doua Nuante – D855

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate.
lei
Descriere

Verighete aur model d855

Pentru o pereche de verighete cu adevărat unice, aceste bijuterii fine din aur de 14K combină măiestria artizanală cu un design personalizat. Cu o lățime de 3,5 mm și un profil exterior bombat, setul armonizează două nuanțe de aur, creând un efect vizual captivant și plin de eleganță.

Designul complex, care îmbină aurul alb cu aurul galben sau roz, reflectă un echilibru perfect între tradiție și modernitate, oferind verighetelor o notă de rafinament și distincție. Verigheta damei, încrustată cu pietre strălucitoare de zirconiu, adaugă un plus de strălucire și frumusețe, transformând-o într-o bijuterie de inimă ce promite să aducă un zâmbet de fiecare dată când este admirată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3,5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K

Nuante aur

Alb – Galben