Verighete Aur – D830

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d830

Aceste verighete sofisticate, cu profil bombat și o lățime de 7 mm, sunt realizate din aur de 14K. Cuplurile pot opta pentru orice combinație dintre cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz, personalizând astfel bijuteria pentru a se potrivi perfect cu stilul lor unic.

Profilul bombat nu doar că adaugă o notă de confort prin forma sa ergonomică, dar și accentuează frumusețea nuanțelor de aur alese, creând un joc de culori captivant.

Această abordare personalizată permite ca fiecare verighetă să reflecte personalitatea și preferințele fiecărui partener, transformând aceste inele în simboluri perfecte ale dragostei și angajamentului împărtășit.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K