Verighete Aur Galben – D823

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d823

Aceste verighete sunt confecționate din aur galben de 14K, având un profil bombat și o lățime de 6 mm, ceea ce le conferă o prezență robustă și confortabilă la purtare. Designul se remarcă printr-un model striat aplicat pe suprafața exterioară a inelului, adăugând textură și un accent vizual interesant care captează lumina în moduri subtile.

Profilul bombat nu doar că asigură o purtare plăcută datorită marginilor sale rotunjite, dar și amplifică efectul modelului striat, creând o interacțiune dinamică între lumina și aurul galben strălucitor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

BOMBAT