Verighete Aur Galben – D833

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d833

Aceste verighete clasice, realizate din aur galben de 14K, au o lățime de 5 mm și un profil plat, oferind un design simplu și rafinat. Purtarea confortabilă și estetica minimală fac din aceste inele alegerea perfectă pentru cuplurile care apreciază stilul tradițional și valorile atemporale.

Lățimea generoasă și profilul plat conferă inelelor o prezență subtilă, dar notabilă pe deget, accentuând frumusețea netedă și strălucirea aurului galben.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K