Verighete Aur – D525

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d525

Aceste verighete, cu o lățime de 6 mm și profil plat, sunt realizate din aur de 14K. Oferă posibilitatea de a combina două din cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz, permițând cuplurilor să-și exprime personalitatea prin alegerea culorilor.

Pe verigheta damei este montată o piatră de zirconiu, care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Această piatră strălucitoare nu doar că îmbogățește designul, dar transformă verigheta într-un punct de atracție sofisticat.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K