Verighete Aur Galben – D846

2,275lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben model d846

Aceste verighete din aur galben de 14K combină eleganța clasică cu un design modern, având o lățime de 3,5 mm și un profil bombat. Designul bombat nu numai că adaugă un aspect sofisticat și rotunjit inelelor, dar și mărește confortul la purtare, făcându-le ideale pentru utilizare zilnică.

Finisajul lucios al aurului galben captează lumina frumos, reflectând strălucirea și căldura acestui metal prețios. Profilul bombat îmbogățește inelul cu o prezență subtilă și atrăgătoare pe deget

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 6.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3,5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K