Verighete Aur Combinat Doua Nuante – D854

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d854

Pentru cuplurile care doresc să-și exprime dragostea prin eleganță și strălucire, aceste verighete bombate de 5 mm, realizate din aur de 14K în două nuanțe la alegere, oferă combinația perfectă de stil și simbolism.

Verigheta damei este împodobită cu pietre de zirconiu, adăugând o notă de rafinament și strălucire care completează frumos tonurile aurului alb, galben sau roz. Această selecție permite personalizarea verighetelor pentru a reflecta unicitatea fiecărui cuplu, transformând aceste bijuterii în embleme ale iubirii și ale angajamentului comun.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K