Verighete Aur Galben – D832

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d832

Aceste verighete sunt realizate din aur galben de 14K, având un profil plat și o lățime de 6 mm, ce reflectă un design modern și elegant. Finisajul neted și simplu al aurului galben conferă acestor inele un aspect contemporan, perfect pentru cuplurile care apreciază estetica minimalistă și curată.

Designul modern este îmbinat cu eleganța tradițională a aurului galben, creând o piesă de bijuterie atât de frumoasă cât și versatilă, potrivită pentru toate ocaziile. Profilul plat al verighetelor asigură confort maxim la purtare, făcând aceste inele ideale pentru uzul zilnic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K