Verighete Aur Galben – D839

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d839

Aceste verighete unice, realizate din aur galben de 14K, cu un profil plat și o lățime generoasă de 7 mm, prezintă un design inspirat și distinctiv: un model care simbolizează un zid de cărămidă. Acest design neobișnuit nu doar că oferă un aspect vizual interesant, dar încorporează și o simbolistică profundă, reprezentând soliditatea și durabilitatea relației dintre parteneri.

Modelul de zid de cărămidă adaugă textură și profunzime verighetei, oferind o expresie vizuală a construcției și creșterii continue într-o căsnicie. Este o metaforă a fundamentului solid pe care cuplurile își construiesc viața împreună, fiecare „cărămidă” reprezentând momentele și experiențele împărtășite.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K