Verighete Clasice Aur Galben – D524-G

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete clasice aur model d24g

Aceste verighete clasice, confecționate din aur galben de 14K, prezintă un profil bombat și o lățime de 5 mm, combinând eleganța tradițională cu confortul. Designul bombat nu doar că oferă un aspect estetic plăcut, dar și asigură o purtare mai confortabilă, fiind ideal pentru utilizarea zilnică.

Aurul galben adaugă o căldură și o strălucire clasică acestor inele, făcându-le o alegere populară pentru cuplurile care doresc să celebreze angajamentul lor într-un mod timpuriu și elegant.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K