Verighete Aur – D832

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d832

Această verighetă din aur de 14 carate redefinește eleganța prin posibilitatea de a combina două din cele trei nuanțe disponibile – aur alb, galben, sau roz.

Designul cu profil plat și o lățime de 6 mm este conceput pentru a oferi un confort maxim fără a compromite pe partea de estetică.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Creează simbolul perfect al iubirii tale – Personalizează și cumpără această verighetă unică, adaptată stilului și preferințelor tale.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K