Verighete Aur Galben – D045A-G

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d045a-g

Aceste verighete, confecționate din aur galben de 14K, combină clasicul profil bombat cu un design modern. Cu o lățime de 4 mm, verigheta damei este îmbogățită cu o piatră de zirconiu, adăugând un element de strălucire și sofisticare.

Profilul bombat al verighetelor oferă nu doar un aspect estetic plăcut, dar și un confort sporit la purtare, făcând aceste inele o alegere excelentă pentru uzul zilnic. Piatra de zirconiu pe verigheta damei captează și reflectă lumina superb, oferind un contrast frumos cu aurul galben lustruit.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K