Verighete Aur cu Pietre – D771

5,849lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d771

Aceste verighete din colecția „Fantasy” combină un design impunător și modern cu opțiuni de personalizare de lux. Realizate din aur de 14K, inelele sunt disponibile în diferite nuanțe, inclusiv aur alb, aur galben și aur roz, oferind posibilitatea fiecărui cuplu de a alege culoarea care se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor personale.

Cu o lățime de 8 mm și un profil exterior plat, aceste verighete oferă o bază robustă și elegantă pentru incrustațiile sofisticate. Verigheta damei este special împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite pentru a maximiza strălucirea și impactul vizual. Zirconiile, cu claritatea și luminozitatea lor, adaugă o dimensiune de rafinament, făcând din această verighetă o piesă de bijuterie care atrage atenția.

Pentru cuplurile care doresc un grad suplimentar de exclusivitate și opulență, există opțiunea de a înlocui zirconiile cu diamante, permițând astfel o personalizare în funcție de bugetul și preferințele clientului. Aceasta transformare nu numai că sporește valoarea inelului, dar adaugă și un nivel de personalizare care reflectă unicitatea relației fiecărui cuplu.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 15 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K