Verighete Aur – D829

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d829

Aceste verighete rafinate, cu o lățime de 7 mm și profil plat, sunt realizate din aur de 14K. Cuplurile pot alege orice combinație dintre cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz, pentru a personaliza inelul conform preferințelor unice.

Designul modern și profilul plat oferă o estetică curată și elegantă, perfectă pentru cei care caută un stil contemporan.

Alegerea a două nuanțe diferite permite fiecărei verighete să capteze și să reflecte individualitatea și gusturile ambilor parteneri. Această personalizare nu doar că sporește semnificația simbolică a verighetelor, dar și le transformă într-un simbol memorabil al dragostei și al angajamentului împărtășit.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K