Verighete Aur Galben – D825

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben model d825

Aceste verighete subtile, cu o lățime de 4 mm și un profil plat, sunt executate din aur galben de 14K. Designul modern și discret al inelelor oferă un aspect elegant și rafinat, ideal pentru cuplurile care apreciază simplitatea și eficiența în exprimarea stilului personal.

Modelul modern incorporat în verighete adaugă un detaliu de finețe fără a fi prea ostentativ, conferind un echilibru perfect între clasic și contemporan. Este un design care respectă tradiția verighetelor, totodată introducând un element de noutate care să atragă privirile

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K