Verighete Aur Fantasy – D799

2,534lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d799

Aceste verighete delicate din gama „Fantasy”, realizate din aur de 14K, combină eleganța subtilă cu un stil distinctiv. Cu o lățime de 3 mm și un profil exterior plat, aceste inele sunt concepute pentru a oferi un confort optim, păstrând în același timp un aspect sofisticat și modern.

Verigheta damei este împodobită cu pietre de zirconiu, dispuse cu finețe pentru a adăuga un plus de strălucire și rafinament. Aceste pietre accentuează frumos simplitatea și eleganța verighetei, transformând-o într-o bijuterie care atrage atenția într-un mod discret și elegant. Pentru cuplurile care doresc o notă de exclusivitate și un simbol mai luxos al angajamentului lor, oferim posibilitatea de a înlocui zirconiile cu diamante, personalizând verigheta în funcție de bugetul și preferințele individuale.

Designul subțire și rafinat face din aceste verighete alegerea perfectă pentru cei care caută simplitate, dar nu vor să renunțe la un element de design deosebit. Fie că alegeți aur galben, alb sau roz, fiecare inel din gama „Fantasy” este gândit să fie la fel de unic și special ca povestea de dragoste pe care o celebrează, oferind o reprezentare elegantă și durabilă a iubirii împărtășite.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 6.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K