Verighete Aur – D853

4,550lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d853

Aceste verighete cu profil bombat și o lățime generoasă de 7 mm sunt realizate din aur de 14K, oferind cuplurilor posibilitatea de a alege orice combinație din cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz. Această flexibilitate în alegerea nuanțelor permite fiecărui cuplu să creeze un simbol personalizat al uniunii lor, reflectând stilul și preferințele individuale.

Verigheta damei este împodobită cu pietre de zirconiu, adăugând un element de strălucire și sofisticare la designul clasic bombat. Aceste pietre nu doar că intensifică frumusețea verighetei, dar și simbolizează lumina și claritatea dragostei împărtășite între parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K