Verighete Aur – D408

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d408

Aceste verighete sofisticate, cu o lățime de 6 mm și profil plat, sunt realizate din aur de 14K. Cuplurile pot alege din combinarea a  două nuanțe – aur alb, galben sau roz – pentru a personaliza inelele conform gusturilor lor.

Verigheta damei este împodobită cu pietre de zirconiu, adăugând o strălucire distinctă și un accent de lux setului. Acest detaliu elegant nu doar că evidentiaza frumusețea verighetelor, dar și subliniază individualitatea și stilul unic al purtătoarei.

Aceste verighete reprezintă alegerea ideală pentru cuplurile care doresc să celebreze angajamentul lor printr-un simbol personalizat și plin de strălucire.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K