Inel de Logodna Aur Galben 14k – Model i131

1,715lei

Încântă-ți persoana iubită cu acest inel de logodnă din aur galben de 14K, decorat cu detalii sculptate, zirconii mici și o piatră centrală impresionantă din zirconiu.

Comandă acum și oferă un simbol al iubirii tale eterne!

 

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i131

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K combină eleganța clasică cu un design sofisticat și strălucitor. Piatra centrală impresionantă din zirconiu, montată într-o montură cu patru gheare ridicate, captează lumina din toate unghiurile, amplificându-i strălucirea și făcând-o punctul focal al designului. Banda inelului este decorată cu detalii sculptate și împodobită cu zirconii mici, care adaugă un efect tridimensional și un plus de rafinament. Aceste zirconii adiționale accentuează frumusețea piesei și oferă un contrast plăcut cu aurul galben. Cu o greutate de 4.9 g, acest inel este confortabil de purtat zilnic și reprezintă alegerea perfectă pentru a marca un moment special.

Specificații Tehnice

  • Greutate: 4.9 g
  • Aur: 14K
  • Culoare Aur: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Design: Banda decorată cu detalii sculptate și zirconii mici, piatră centrală montată în patru gheare, detalii decorative sculptate

Completează eleganța acestui inel de logodnă cu alte bijuterii din colecția noastră de aur galben. Explorează selecția noastră de cercei și coliere, fiecare piesă fiind realizată cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Adaugă un plus de strălucire și rafinament momentelor tale speciale.

Informații suplimentare
Greutate 4.9 g
Aur

14k

Cod Model

i131

Culoare Aur

GALBEN

Piatra

zirconiu