Inel de Logodna Aur Galben – Model i472

1,120lei

Încântă-ți persoana iubită cu acest inel de logodnă din aur galben de 14K, cu o piatră centrală mare din zirconiu și zirconii mici pe ambele părți.

Comandă acum și oferă un simbol al iubirii tale eterne!

 

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i472

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K combină eleganța clasică cu un design modern și impunător. Piatra centrală mare din zirconiu este completată de zirconii mici pe ambele părți, creând un efect de strălucire continuă și atrăgând toate privirile. Cu o greutate de 3.2 g, acest inel este confortabil de purtat zilnic, fiind o bijuterie deosebită și o declarație de dragoste perfectă.

Specificații Tehnice

  • Greutate: 3.2 g
  • Aur: 14K
  • Culoare Aur: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Design: Piatra centrală mare din zirconiu, completată de zirconii mici pe ambele părți, design modern și impunător

Pentru a completa acest inel de logodnă impresionant, explorează colecția noastră de cercei și coliere din aur galben, toate realizate cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Fiecare piesă este creată pentru a aduce un plus de eleganță și strălucire momentelor tale speciale.

Fiecare inel din colecția noastră este lucrat cu grijă și precizie pentru a oferi o piesă unică și memorabilă, ideală pentru cererea în căsătorie. Alege să oferi un inel care simbolizează o iubire fără sfârșit și creează amintiri de neprețuit.

Informații suplimentare
Greutate 3.2 g
Cod Model

i472

Aur

14k

Culoare Aur

GALBEN

Piatra

zirconiu