Inel de Logodna – Aur Roz 14k – i498

875lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur roz de 14K, cu o piatră de zirconiu montată într-o montură bezel și două elemente decorative de pe fiecare parte a pietrei.

Gramaj aproximativ: 2.50 gr. Comandă acum și creează amintiri de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur roz i498

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K combină strălucirea zirconiu-lui cu un design rafinat și elegant. Montura bezel înconjoară complet piatra, punându-i în valoare strălucirea și asigurându-i stabilitatea. Designul este accentuat de două elemente decorative de pe fiecare parte a pietrei, adăugând un plus de eleganță și unicitate. Fiecare detaliu al acestui inel este creat pentru a reflecta profunzimea și intensitatea iubirii voastre. Este bijuteria ideală pentru a marca un moment special și pentru a celebra legătura voastră unică. Eleganța atemporală a acestui inel va simboliza angajamentul vostru de o viață, adăugând magie fiecărui moment important din viața voastră.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.50 gr
  • Prindere: Montură bezel
  • Design: Accentuate de două elemente decorative de pe fiecare parte a pietrei

Pentru a desăvârși povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care completează perfect inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale.

Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și găsiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.5 g