Inel de Logodna – Aur Roz 14k – i483

595lei

Surprinde-ți iubita cu un inel de logodnă din aur roz de 14K, decorat cu zirconiu strălucitor și având un gramaj aproximativ de 1,70 grame.

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K este conceput pentru a sublinia frumusețea și strălucirea iubirii voastre. Piatra centrală de zirconiu adaugă o notă de rafinament, iar designul elegant, împreună cu un gramaj aproximativ de 1,70 grame, asigură confortul zilnic. Ideal pentru a marca un moment de neuitat și pentru a începe un nou capitol în viața voastră.Alege simbolul perfect al angajamentului vostru.

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur roz i483

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K este conceput pentru a sublinia frumusețea și strălucirea iubirii voastre. Piatra centrală de zirconiu adaugă o notă de rafinament, iar designul elegant, împreună cu un gramaj aproximativ de 1,70 grame, asigură confortul zilnic. Ideal pentru a marca un moment de neuitat și pentru a începe un nou capitol în viața voastră.

Caracteristici Tehnice

  • Material: Aur roz de 14K
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 1,70 grame
  • Finisaj: Lucios

Descoperă și colecția noastră de verighete din aur pentru a găsi perechea ideală care să completeze inelul tău de logodnă.

Informații suplimentare
Greutate 1.7 g