Inel de Logodna – Aur Roz 14k – Model i490

1,085lei

Descoperă rafinamentul inelului de logodnă din aur roz de 14K, cu o piatră centrală de zirconiu și mici pietre suplimentare care adaugă un plus de strălucire, având un gramaj de 3.10 gr.

Comandă acum și adaugă o notă de sofisticare momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur roz i490

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K îmbină frumusețea clasică cu detalii sofisticate, creând o bijuterie deosebită. Montura pietrei centrale de zirconiu este decorată cu mici pietre suplimentare, adăugând un plus de strălucire și eleganță întregului design. Banda inelului este netedă și lucioasă, oferind un confort perfect pentru purtare zilnică. Fiecare detaliu al acestui inel reflectă frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre, fiind un simbol perfect al iubirii eterne. Designul său atemporal și sofisticat îl transformă într-o bijuterie ideală pentru a marca momentele cele mai prețioase din viața voastră.

Specificații tehnice

  • Greutate: 3.10 gr
  • Aur: 14K
  • Culoare aur: Roz
  • Piatra: Zirconiu
  • Design: Montura decorată cu mici pietre suplimentare pentru un plus de strălucire

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Fie că preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.1 g
Aur

14k

Cod Model

i490

Culoare Aur

ROZ

Piatra

zirconiu

Gramaj

3,10g