Verighete Exclusive din Aur Alb 14K – Modelul D846

2,275lei

  • Greutate: 6.5g per pereche
  • Mărime Bărbat/Damă: 60/50, cu posibilitatea de a ajusta pentru o potrivire personalizată.
  • Lățime: 3,5mm
  • Profil Exterior: Bombat
  • Material: Aur alb de 14K
  • Notă: Prețul variază în funcție de gramaj și mărime. Personalizează-ți verigheta la comandă pentru a se potrivi perfect poveștii tale de dragoste.
lei
Descriere

Verighete aur alb model d846 – Eternitatea incepe aici

Celebrați iubirea în cea mai pură formă a sa cu verighetele noastre din aur alb 14K, modelul D846. Aceste simboluri rafinate ale legăturii voastre sunt concepute pentru a aduce un omagiu iubirii eterne. Cu un design bombat clasic, care se potrivește confortabil pe deget, aceste verighete combină eleganța atemporală cu un confort de neegalat.

Cu opțiunea de a configura verigheta la comandă, modelul D846 este mai mult decât o bijuterie; este o promisiune pe viață. Fie că dorești o ajustare a dimensiunii, adăugarea unor pietre prețioase sau semiprețioase, sau un design complet unic, echipa noastră de experți este aici pentru a transforma visul tău în realitate.

Îmbrățișează Simbolul Dragostei Tale: Lasă-ne să te ghidăm în alegerea verighetei perfecte. Explorează opțiunile de personalizare pentru modelul D846 și descoperă cum putem aduce la viață viziunea ta unică. Pentru inspirație și mai multe opțiuni, vizitează și colecțiile noastre de bijuterii cu diamante și seturi de bijuterii din aur, fiecare creată pentru a completa povestea iubirii tale.

Informații suplimentare
Greutate 6.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3,5 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K