Verighete Aur Roz – D624-R – 10mm

7,350lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete Aur roz d624r

Aceste verighete impunătoare, cu o lățime de 10 mm, sunt confecționate din aur roz de 14K, reprezentând o combinație spectaculoasă de eleganță și stil. Profilul exterior plat oferă o suprafață generoasă pentru a accentua unicitatea și rafinamentul designului.

Verigheta damei se distinge prin încrustații de pietre de zirconiu, dispuse cu eleganță pentru a adăuga un plus de strălucire și sofisticare. Aceste pietre, meticulos alese și plasate, scânteiază intens, captând lumina și privirile admirative. În plus, oferim posibilitatea de personalizare a verighetei prin înlocuirea zirconiilor cu diamante, la cerere, permițând adaptarea inelului la bugetul și preferințele specifice ale clientului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 21 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K