Verighete Aur Combinat – D836

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d836

Aceste verighete unice de 5 mm lățime, cu profil plat și realizate din aur de 14K, îmbină armonios două din cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz. Accentul distinctiv al acestor inele este modelul incrustat, care adaugă o dimensiune suplimentară de detaliu și rafinament.

Acest design sofisticat permite cuplurilor să personalizeze verighetele într-un mod care să reflecte simbolismul și frumusețea relației lor. Alegerea combinației de culori, împreună cu incrustațiile delicate, creează o pereche de verighete care sărbătorește dragostea în cea mai elegantă formă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

PLAT

Carate

14K