Verighete Aur Roz – Model D531-R

2,975lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d531r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil bombat și o lățime de 4.5 mm, aduc un echilibru perfect între confort și design sofisticat. Profilul bombat asigură o purtare plăcută, îmbrățișând degetul într-un mod natural, în timp ce finisajul elegant face din aceste inele o alegere distinsă pentru cupluri.

Un detaliu unic al acestor verighete este linia fină care împarte fiecare inel în două jumătăți optice, conferindu-le un aspect modern și un joc subtil de texturi. Pentru verigheta damei, designul este îmbogățit cu o piatră de zirconiu plasată strategic în centrul unei secțiuni, adăugând un punct de strălucire care atrage atenția și accentuează frumusețea aurului roz.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K