Verighete Aur Combinat – D415

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d415

Această verighetă elegantă, cu o lățime de 5 mm și un profil plat, este realizată din aur de 14K. Oferind posibilitatea de a alege orice combinație dintre cele trei nuanțe disponibile — aur alb, galben, sau roz — aceasta permite cuplurilor să personalizeze inelul într-un mod care reflectă cel mai bine povestea și stilul lor unic. Designul plat asigură o purtare confortabilă și modernă, în timp ce mixul de culori adaugă un accent de originalitate și distincție. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să îmbine tradiția cu un element personal în simbolul angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K