Verighete Aur Galben – D415-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d415g

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu un profil plat și o lățime de 5 mm, oferă un design simplu și elegant. Profilul plat asigură o purtare confortabilă și un stil modern, ideal pentru cuplurile care apreciază linii curate și un aspect minimalist.

Aurul galben, cu tonul său cald și strălucirea naturală, adaugă o notă de rafinament clasic acestor inele, făcându-le perfecte pentru cei care doresc să exprime angajamentul lor printr-un simbol de durată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K