Verighete Aur Galben VSP-3mm

2,275lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben model vsp 3mm

Aceste verighete clasice, realizate din aur galben de 14K, au o lățime de 3 mm și un profil plat, definindu-se prin simplitatea și eleganța lor. Designul simplu și liniile curate accentuează frumusețea naturală a aurului galben, conferind o strălucire caldă și continuă.

Aceste inele sunt ideale pentru cuplurile care apreciază stilul minimalist și doresc să marcheze angajamentul lor printr-un simbol tradițional, dar totodată discret. Profilul plat nu doar că oferă un confort superior la purtare, dar și asigură o estetică modernă, potrivită pentru viața de zi cu zi.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 6.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K