Verighete Aur Galben cu Zirconiu – D850

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben d850

Aceste verighete rafinate, cu un profil bombat și o lățime de 4 mm, sunt confecționate din aur galben de 14K. Designul elegant este îmbogățit printr-un model distinctiv de cercuri incrustate, adăugând o notă de complexitate și stil inconfundabil fiecărui inel.

Verigheta damei este încă mai specială, având încorporată o piatră de zirconiu strălucitoare, plasată central. Această piatră nu doar că adaugă un accent de luminozitate și rafinament, dar și captează și reflectă lumina, creând scântei de strălucire cu fiecare mișcare a mâinii.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

BOMBAT

Carate

14K