Verighete cu Pietre – D745-G Aur Galben

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d745g

Aceste verighete din aur galben de 14K cu profil plat și lățimea de 6 mm combină eleganța clasică cu un design inovativ. Verigheta destinată damei se remarcă prin prezenta unei pietre centrale de zirconiu, frumos încadrată de alte șase pietre de zirconiu, creând un model spectaculos și strălucitor.

Designul inelului cu pietre multiple nu doar că adaugă o notă de opulență și lux, dar și captează și reflectă lumina din toate unghiurile, oferind o strălucire impresionantă. Acest aranjament de pietre simbolizează un centru puternic și legăturile care iradiază din el, reprezentând conexiunea profundă și sprijinul reciproc într-o relație.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K