Verighete Simple Aur Galben – VSP-4mm

2,625lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete simple model vsp 4mm

Aceste verighete simple, confecționate din aur galben de 14K, reprezintă o alegere clasică și elegantă pentru cuplurile care își doresc simboluri ale angajamentului lor. Cu o lățime de 4 mm și un profil exterior plat, aceste verighete aur emană un farmec subtil și atemporal.

Designul lor simplu, dar rafinat, le face potrivite pentru orice ocazie, fie că este vorba despre ziua nunții sau de purtarea lor zilnică. Aurul galben strălucitor adaugă o notă de căldură și strălucire, reflectând angajamentul și legătura profundă dintre cei care le poartă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K