Verighete Aur Galben – D519-G

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d519g

Aceste verighete realizate din aur galben de 14K au un profil plat și o lățime de 6 mm, oferind un design clasic și elegant. Pentru verigheta damei, inelul este împodobit cu pietre de zirconiu, distribuite cu măiestrie pentru a adăuga un plus de strălucire și sofisticare.

Aurul galben, combinat cu liniile curate ale profilului plat, creează un fundal perfect pentru pietrele de zirconiu care luminează subtil, atrăgând privirile și oferind un contrast frumos cu tonul cald al aurului. Pietrele de zirconiu nu doar că îmbogățesc estetica inelului, dar simbolizează și claritatea și strălucirea angajamentului dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K