Verighete Aur Clasice – D044-G Piatra Zirconiu

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete clasice d044g

Acest set de verighete clasice, realizate din aur galben de 14K, prezintă un profil bombat elegant și o lățime de 5.5 mm, conferind o prezență notabilă și un confort sporit la purtare. Verigheta destinată bărbatului menține un design simplu și rafinat, subliniind frumusețea tradițională a aurului galben.

Pentru verigheta damei, designul este îmbogățit cu o piatră de zirconiu, amplasată central. Această piatră adaugă un accent de strălucire și lux, contrastând frumos cu tonul cald al aurului galben.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K