Inel de Logodna Aur Galben – Model i511

875lei

Descoperă eleganța clasică a inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu o piatră de zirconiu și un gramaj de aproximativ 2.50 gr.

Alege această bijuterie rafinată pentru un moment de neuitat! Comandă acum!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i511

Acest inel de logodnă clasic întruchipează rafinamentul atemporal al aurului galben, combinat cu strălucirea delicată a zirconiu-lui. Designul său simplu și elegant este ideal pentru cei care apreciază tradiția și frumusețea pură. Fiecare detaliu al acestui inel este gândit pentru a reflecta profunzimea și intensitatea sentimentelor voastre. Este bijuteria perfectă pentru a marca un moment special și a celebra iubirea voastră unică. Cu o estetică atemporală, acest inel va rămâne mereu la modă, simbolizând angajamentul vostru de o viață. Această bijuterie elegantă adaugă un plus de strălucire fiecărui moment important din viața voastră.

Specificații tehnice

    • Aur: 14K
    • Nuanta: Galben
    • Piatra: Zirconiu
    • Gramaj aproximativ: 2.50 gr

Pentru a desăvârși povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care completează perfect inelul de logodnă clasic ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și găsiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.5 g