Inel de Logodna Aur Galben – i507

1,085lei

Descoperă rafinamentul inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu un zirconiu central montat într-o montură cu șase gheare și un gramaj de aproximativ 3.10 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i507

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K combină eleganța clasică cu detalii subtile și sofisticate. Banda netedă și lucioasă, cu o formă ușor rotunjită, asigură confortul perfect. Piatra centrală de zirconiu, montată într-o montură cu șase gheare, captează și reflectă lumina din toate unghiurile, sporindu-i strălucirea. Detaliile laterale fine de pe montură adaugă un plus de rafinament, transformând acest inel într-o bijuterie cu adevărat deosebită. Fiecare detaliu reflectă frumusețea și profunzimea sentimentelor voastre, făcând din acest inel simbolul ideal al iubirii voastre.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.10 gr
  • Design: Banda netedă și lucioasă, formă ușor rotunjită pentru confort
  • Prindere: Montură cu șase gheare

Pentru a completa povestea iubirii voastre, descoperiți colecția noastră de verighete din aur. Fie că preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și alegeți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.1 g