Inel Logodna Simplu – Aur Roz 14k – i505

805lei

Descoperă eleganța clasică a inelului de logodnă din aur roz de 14K, cu o piatră de zirconiu și un gramaj de aproximativ 2.30 gr.

Comandă acum și creează amintiri de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel de logodna simplu – aur roz 14k i505

Acest inel de logodnă clasic îmbină frumusețea atemporală a aurului roz cu strălucirea delicată a zirconiu-lui, creând o bijuterie deosebită pentru un moment special. Designul său simplu și elegant este perfect pentru cei care apreciază tradiția și eleganța pură. Fiecare detaliu al acestui inel este conceput pentru a reflecta profunzimea și frumusețea sentimentelor voastre. Este bijuteria ideală pentru a marca un moment special și a celebra iubirea voastră unică. Cu o estetică atemporală, acest inel va rămâne mereu la modă, simbolizând angajamentul vostru de o viață. Este o alegere perfectă pentru cei care doresc să combine modernitatea cu tradiția.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.30 gr

Pentru a desăvârși povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care completează perfect inelul de logodnă clasic ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și găsiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.3 g