Inel de Logodna Aur Galben 14k Model i153

1,015lei

Adaugă o notă de eleganță și rafinament cu acest inel de logodnă din aur galben 14K, având un zirconiu strălucitor. Gramajul aproximativ de 2.90g oferă un echilibru perfect între greutate și confort.

Comandă acum și surprinde-ți persoana iubită cu această bijuterie unică!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i153

Acest inel de logodnă este realizat din aur galben de 14K, combinând strălucirea aurului cu frumusețea clasică a zirconiu-ului. Piatra centrală, un zirconiu strălucitor, este prinsă într-o montură elegantă în șase puncte, evidențiind strălucirea și claritatea pietrei. Designul monturii în șase puncte adaugă un plus de securitate și stabilitate, asigurându-se că piatra va rămâne bine fixată.

Cu un gramaj aproximativ de 2.90 grame, acest inel oferă un echilibru perfect între greutate și confort, fiind ideal pentru purtarea zilnică. Designul său clasic și atemporal face din acest inel de logodnă o alegere perfectă pentru a marca un moment special în viața voastră, simbolizând iubirea și angajamentul etern.

Specificații tehnice:

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.90 g
  • Montura: În șase puncte

Pe măsură ce îți alegi inelul de logodnă care să simbolizeze promisiunea și iubirea, este momentul să începi să te gândești și la pasul următor. Vizitează colecția noastră de verighete aur pentru a găsi perechea perfectă care să completeze frumos inelul tău de logodnă

Informații suplimentare
Greutate 2.9 g