Verighete cu Pietre Aur Roz – D628-R

3,500lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz cu pietre d628r

Aceste verighete elegante sunt realizate din aur roz de 14K, având un profil plat și o lățime de 5 mm. Finisajul neted al aurului roz conferă un aspect contemporan și sofisticat, potrivit pentru cuplurile care apreciază simplitatea și eleganța.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, plasate cu măiestrie pentru a oferi un echilibru între strălucire și rafinament. Aceste pietre adaugă o notă de luminozitate și distincție, îmbunătățind aspectul general al inelului fără a fi prea opulent. Pentru cuplurile care doresc un nivel suplimentar de exclusivitate și prestigiu, există opțiunea de a înlocui pietrele de zirconiu cu diamante. Această alegere personalizată permite adaptarea verighetei la preferințele specifice și bugetul fiecărei perechi, transformând inelul într-un simbol luxuriant al angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

 

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K