Verighete Simple Aur Galben – VSP-5mm

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete simple model vsp-5

Aceste verighete simple, cu o lățime de 5 mm și un profil plat, sunt realizate din aur galben de 14K, oferind un design clasic și elegant. Fără detalii suplimentare sau împodobiri, aceste inele pun în valoare frumusețea pură și strălucirea naturală a aurului galben, făcându-le o opțiune perfectă pentru cuplurile care preferă un stil subtil și atemporal.

Profilul plat asigură o purtare confortabilă, ideală pentru viața de zi cu zi, în timp ce lățimea de 5 mm conferă o prezență distinctă pe deget, fără a fi prea încărcată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K