Verighete Subtiri Aur Roz – Model VSBA-R

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz vsbar

Aceste verighete subțiri și clasice, fabricate din aur roz de 14K, dispun de un profil bombat și o lățime de 3.5 mm, oferind un design elegant și discret. Profilul bombat nu doar că adaugă un plus de confort prin forma sa ergonomică, care se mulează natural pe deget, dar și accentuează nuanța caldă și modernă a aurului roz.

Aceste inele reprezintă alegerea ideală pentru cuplurile care preferă bijuterii fine și subtile, dar care totodată doresc să beneficieze de durabilitatea și calitatea aurului de 14K. Eleganța lor simplă le face perfecte pentru purtare zilnică, adaptându-se ușor la diferite stiluri vestimentare și ocazii.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K