Verighete Clasice Aur Roz Model – VSB-R

3,675lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur clasice vsbr

Aceste verighete clasice, confectionate din aur roz de 14K, cu un profil bombat și o lățime de 4.5 mm, oferă un design atemporal și elegant. Profilul bombat nu doar că adaugă o dimensiune estetică plăcută, dar asigură și o purtare extrem de confortabilă, fiind ideal pentru cei care preferă un inel care să nu interfereze cu activitățile zilnice.

Aurul roz conferă un look modern și distins, departe de tonurile tradiționale de aur galben sau alb, adăugând o notă de originalitate și rafinament. Culoarea caldă și inedită a aurului roz face ca aceste verighete să fie preferate de cuplurile care caută să se distingă prin stilul lor unic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K